• widget1

  widget1
 • widget2

  widget2
 • widget3

  widget3
 • 12032573_10207657740024196_213061583_n

  12032573_10207657740024196_213061583_n
 • 4a

  NUNTA – SURPRIZĂ DIN SHOW BUSSINESUL AUTOHTON

  Mariana Mihăilă- interpeta romantică care știe mereu să-și surprindă fanii, le-a făcut o surpriză tuturor pe 7 octombrie 2015 cînd a decis să fie MIREASĂ. Într-un timp record de mai puțin de o lună și jumătate a organizat nunta în mare taină. Colegii de breaslă, char și unele rude au aflat despre eveniment cu aproximativ o săptămînă înainte de nuntă și au dat curs invitației fără a sta pe gînduri.

  Mariana Mihăilă și Vitalie Cojocaru după o relație de cîțiva ani care s-a copt deja au luat decizia de ași uni destinele într-o zi însorită și caldă de toamnă pe care o consideră un dar de la Dumnezeu. Cununia religioasă, înregisrarea căsătoriei, dar și petrecerea au avut loc în aceiași zi. De organizare, scenariu, planificare s-a ocupat mireasa ajutată fiind de nașii ei- experți în organizarea evenimentelor. Nunta au jucat-o într-o locație selectă – restaurantul Silver House ai cărui gazde sunt chiar părinții spirituali ai mirilor. Cu idei și recomandări a fost alături de interpretă și directorul revistei noastre Carolina Vizir.
  TOTUL A FOST CA LA CARTE!
  Au fost gîndite chiar și cele mai mici detalii: au predominat nuanțele de alb și roz perlat, începînd de la covorul alb de la intrare și panoul din flori pastelate pînă la mărturiile în formă de vazonașe ce conțineau un pui de floare. Candelabrele nobile, muzica clasică și decorul fin da deau un aer regal evenimentului.

  Surpriza cea mare a fost oferită tinerilor de către nașii Alexei și Livia Grosu-Iașciuc: un super show artistic din focuri de artificii.

  Tradițiile nunții au fostrealizate într-un mod special: colacul miresei copt în formă de inimă și adus chiar de mireasă la înălțime- sus pe umerii dansatorilor. Prosoapele nașilor au fost jucateîntr-un mod foarte artistic cu undans creatîn special pentru nunta Marianei și a luiVitalie de către coregraful Igor Munteanu.
  Colacii și darurile nașilor precum și a socrilor erau decorate în culorile nunții, deci totul avea un stil bine definit.
  Iar des podobitul miresei a fost cu totulși cu totul special !

  Ți-a Plăcut? Distribuie Prietenilor