• widget1

  widget1
 • widget2

  widget2
 • widget3

  widget3
 • 12032573_10207657740024196_213061583_n

  12032573_10207657740024196_213061583_n
 • redridinghood-9q

  În 2016, fii un Mire la patru ace!

  Oricum ți-ai planificat nunta – un eveniment grandios sau unul mai puțin formal, alături de prieteni, un lucru este cert: trebuie să etalezi! Revista Mireasa îți sugerează câteva sfaturi despre tendințele pentru anul 2016, astfel încât să poți fi Mirele de vis, iar Mireasa să nu-și poată lua privirea de la tine.

  Niciun bărbat nu trebuie să își neglijeze stilul propriu și să vină la nuntă într-un costum obișnuit. Costumele de mire și accesoriile pentru nunțile 2016 din sezonul cald vor fi elegante și practice, în culori care pot varia de la negru la gri și bej.

  Tema nunții dictează în ultimii ani și alegerea costumului de mire, dar când este prea cald afară, cea mai mare atenție se acordă cămășii, în special dacă mirele își da jos sacoul.

  Specialiștii recomandă mirilor să se ghideze după următoarea schemă: costum de culoare medie, cămașă deschisă la culoare și cravată de culoare închisă.

  Mire sau invitați, cavaler de onoare sau naș, orice bărbat va arata impecabil la evenimentele programate în acest an dacă ține cont de câteva reguli vestimentare și anume:

  Culorile costumului de nuntă

  Acesta poate fi smoching sau un costum special, într-o culoare adecvată temei nunții. În cazul în care vrei să renunți la negru, poți miza pe bleumarin sau pe un costum în nuanțe luminoase.

  Designerii sugerează mirilor și invitaților să schimbe cel puțin vara culoarea neagră pe gri, bej sau altă culoare deschisă și să mizeze pe costume răcoroase din bumbac.

  Cămașa de mire

  Fie că mireasa alege o cămașă de nuntă pentru partenerul ei sau mirele își alege singur acest accesoriu, cămașa de nuntă pentru bărbați poate fi albă, dar și colorată, după stilul nunții. Pentru cei care vor să poarte o cămașă colorată, au de ales între culorile reci, cum ar fi albastru, și culorile pastel. Cămașa poate fi într-o combinație de țesături diferite, dar apropiate ca model.

  Papionul și cravata

  Alternativa la cravată clasică este papionul. În cazul unei nunți de vara, papionul poate fi în culori vesele, în timp ce iarna este mai adecvat papionul negru. Papionul este o alegere opțională la costumul clasic, dar obligatoriu la smoching sau frac.
  În ultimii ani se poartă cravată slim, iar aceasta poate fi simplă sau cu model. Cele mai elegante sunt cravatele din mătase care se asortează cu o batista de buzunar din același material.

  Ți-a Plăcut? Distribuie Prietenilor