1

În această Toamnă ferbinte, revista MIREASA & Mirele îşi propune să realizeze un Proiect inedit al celor mai buni prestatori de servicii pentru diverse ceremonii şi în special din industria nunţilor din Republica Moldova. În acest scop, selectăm prestatorii de astfel de servicii care se respectă şi sînt siguri pe forţele lor, pentru a organiza o ceremonie extraordinară pe placul clienţilor, chiar şi a celor mai pretenţioşi.

Avantajele acestui Proiect constau în faptul că Clientul beneficiază de 6 luni de publicitate în 3 ediții, achitînd doar pentru două ediții la semnarea contractului. Edițiile care intră în ofertă sunt: N5 (septembrie), N6 (noiembrie), N1 (februarie 2016).
Beneficiile pentru toți participanții la proiect vor consta în posibilitatea obținerii de rezervări prealabile și clienți siguri pentru sezonul de nunți 2015-2016.

Promovarea Revistei MIREASA se va face atît on-line cît și off-line, iar participanţii la acest Proiect vor fi promovați pe Portalul de nunți www.invitatie.md și pe site-ul Revistei www.mireasa.md pe o perioadă de 6 luni, iar publicitatea fiecărei ediției se va face pe panourile video din Chișinău, la posturile radio (Radio ZUM, AvtoRadio, Radio Noroc) și posturile TV (RealitateaTV, Cancan și PromoTime.md).

Pentru prestatorii de servicii pentru nunți și diverse ceremonii, acest proiect mai include:
1. Oferirea unei reduceri garantate (printr-un cupon de reducere sau un certificat atașat la articolul sau macheta publicată în revistă), cu indicarea exactă a perioadei valabilității acestei reduceri.
2. Baner pe portalul mireselor www.mireasa.md timp de 1 lună (în valoare de 90 euro) pentru 1 pagină și 2 luni pentru 2 pagini.
3. Revista Mireasa organizeaza evenimente si intilniri cu viitoarele Mirese, DVS benificiati de invitatie sau chiar parteneriat la asa eveniment GRATUIT, cu publicarea materialul bogat in revista de TOP.
Mai multe detalii

  • widget1

    widget1
  • widget2

    widget2
  • widget3

    widget3